top of page
  • Yazarın fotoğrafıLangblrTR

Hala Popüler Kore Dizisi: Goblin


Fantastik bir konusu olmasına karşın Goblin ve Goblinin Gelini karakterleriyle Gong Yoo ve Go Eun izleyicinin kalbini kazanarak gerçek bir aşkı ekrana yansıtıyorlar. Eski zamanlarda, Kim Shin savaşlarda rakipsiz bir general, ama genç Kral Kim Shin'i kıskanıyor ve öldürüyor. Kim Shin, ölümsüz bir hayata sahip Dokkaebi (Goblin) oldu. İlk başta onun kutsanmış olduğunu düşünüyor ama sonradan lanetlendiğini fark ediyor.


Goblin'in laneti kaldırabilmesi için "Goblinin Gelini"ni bulması ve kalbine saplanmış kılıcı çıkartması gerekiyor. Ancak olaylar beklendiği gibi gelişmiyor. Hem eğlenceli, hem trajedi hem de komik sahnelerin olduğu, izleyiciye her duyguyu yaşatan unutulmaz Kore dizileri arasında yerini aldı.


Günümüze yaklaşan Kim Shin, bir insan gelin için ölümsüz hayatına son vermesi için 900 yıl bekledi. Bir gece, ölmek üzere olan ölmekte olan hamile bir kadını kurtardı . Bu arada, Grim Reaper(azrail) ölü hamile kadını bulamıyor. Kadın Ji Eun-Tak adlı bir kız çocuğunu doğurur . 9 yıl sonra, Ji Eun-Tak annesiyle birlikte yaşıyor ve hayaletleri görebiliyor. Bir gece annesi aniden ölür. O gece Grim Reaper ile tanışır.


Günümüzde, Ji Eun-Tak bir lise öğrencisi. Halen hayaletler görüyor ve “Dokkaei'nin gelini” nin fısıltısını duyuyor. Şimdi de teyzesinin ailesiyle yaşıyor, ama onlar tarafından kötü muameleye maruz kalıyor. Doğum gününde Ji Eun-Tak, deniz kenarında yanan bir doğum günü pastasıyla oturur. O sırada, Kim Shin aniden onun önünde belirir. Kim Shin nedenini bilmiyor, ama sesini duyabiliyor ve onun iradesi karşısında karşısına çıkıyor. Tesadüfen, Kim Shin aynı evde Grim Reaper ile birlikte yaşıyor.


Şimdi, Kim Shin, mumları söndürdüğünde, anidenonun önünde belirir. Bir gün, Ji Eun-Tak ona Dokkaebi olduğunu ve onun gelini olduğunu söyler. İkili arasında romantik komedi başlar.


Dizideki her bir karakterin bir hikayesi olması, dizinin içinde küçük diziciklerin varlığına hayat vermiş ve insanlara diğer karakterlerin hikayelerini merak ettiren güzel bir yapım olmuş. Senaristin karşısında saygıyla eğiliyoruz.


Oyuncular

  1. Gong Yoo (Kim Shin)

  2. Kim Go Eun (Ji Eun Tak)

  3. Lee Dong Wook (azrail)

  4. Yoo In Na (Sunny)

  5. Yook Sung Jae (Yoo Duk Hwa)

  6. Lee El (Büyük Anne)





22 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


  • Instagram Sosyal Simge
  • Facebook Sosyal Simge
  • Tumblr Sosyal Simge
  • YouTube Sosyal Simge
bottom of page